Új kezdeményezés, környezetünkért – Ön is szeretne ezért tenni?

Fotó archív – illusztráció dt.

Kedves Természetbarát  Társunk,  Ismerősünk, kedves  Természetbarát Intézményvezetők!

Örömmel értesítünk, hogy  „A ZÖLD MAGA AZ ÉLET” – ÖKO ESTEK a Dózsa Házban  címmel útjára indítunk egy kötetlen beszélgetős est – sorozatot a Dózsa Házban, havonta egy alkalommal.

TÉMA a zöld gondolkodás, a környezet és természetvédelem a mindennapokban, cselekedeteinkben. CÉLUNK együtt gondolkodni természeti kincseinkről, tenni megóvásukért, példát mutatni! Gyermekeink, fiataljaink számára érdekes programokkal  felkelteni a természet iránti szeretetet, motiválttá tenni őket a természetvédelem, környezetvédelem témáiban. 

Interaktív beszélgetős találkozókat kezdeményezünk tehát, valamint színes, élménygazdag, tehetségkutató megmutatkozási lehetőségeket, játékokat, vetélkedőket, kisebbeknek, nagyobbaknak egyaránt.

Ezen ÖKO ESTEK előadói és „témafelelősei” bárki lehet közülünk, akinek fontos a természet!  Vagyis, minden szentesi és környékbeli természetbarát, természetvédő felnőtt társunk, aki szívesen megosztja élményét, tudását másokkal, de örömmel látunk motivált középiskolás szentesi diákokat is.

Hogy mik lesznek a TÉMÁK?  Az rajtunk, e programok alakítóin áll. Tervezzünk együtt olyan érdekes, hasznos és figyelemre méltó témákat, amivel előbbre vihetjük a természetvédelem ügyét városunkban és értéket is teremtünk.

GONDOLKODJUNK, CSELEKEDJÜNK EGYÜTT ZÖLDEN!

🙂

Sok szeretettel várunk első ÖKO ESTÜNKRE, 2022. MÁRCIUS 1-jén, kedden, 17.30-kor, a Dózsa Házban! 

a kezdeményezők:

Agócs Lászlóné

Barát László

Mészárosné Surányi Olga

🙂

Kérjük jelezni a részvételi szándékot: 

olgasuranyi2@gmail.com

agocsne59@gmail.com

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.