A Brillir Kft. húsboltja Mindszenten – Frisset, hazait kínál

Az elõzõ hónapokban bemutattuk a Brillir Kft. derekegyházi vágóhidján folyó munkát, valamint a két szentesi mintabolt személyzetét és kínálatát is megismerhették. Ezúttal Mindszentre, a harmadik mintaboltba látogattunk el, ahol további kellemes benyomásokat szereztünk.

A húsbolt a Köztársaság utca 11. szám alatt régi múltra tekint vissza, azonban az utóbbi hónapokban teljesen új árukínálat jellemzi. A derekegyházi vágóhíd házias termékei és gazdag kínálata újra és újra becsalogatja a tágas üzletbe a vásárlókat. A minõség mellett az árak is igen kedvezõek, és a bolt rendszeres akcióit is érdemes kihasználni, – tájékoztat Insperger Zsuzsa eladó, aki az új termékstruktúra bevezetését kapta feladatul. 
Ide is minden nap, nyitásra megérkezik a friss áru. A sertésvelõtõl a dagadóig, a füstölt kolbásztól a házi zsírig minden kapható, ami a napi változatos étkezéshez, fõzéshez nélkülözhetetlen. Jó érzés végignézni a szép, íncsiklandó terméksort, míg Zsuzsi a vásárlók kedvére szeli, csomagolja a kért, valódi sertésgyomorba töltött sajtot, házias májast, szalámit.

– 1985-ben szereztem meg a húsbolti eladói képesítésemet, azóta a szakmában dolgozom, – mondja. – A csontozás, darabolás fogásait Cseh László hentes mester tanította nekem, mindig szeretettel gondolok rá.
A volt mindszenti Pankotai, ma Brillir Kft. húsboltja vasárnap és hétfõ kivételével naponta 7-16 óra, szombaton pedig 6-11 óra között fogadja vásárlóit. A közelgõ iskolai ballagásokra, egyéb jeles családi ünnepekre, összejövetelekre nagyobb mennyiség esetén az elõrendelést személyesen lehet az üzletben leadni.

Vass Sándorné vásárlót kérdezzük, milyen gyakran vásárol itt, és meg van-e elégedve a kínálattal?
– Amikor a városban tartózkodom, csak ide jövök, amióta megtudtam, hogy adalékanyag mentes, hazai házias készítmények közül választhatok. Elõször kolbászt, sajtot vittem haza, a család azonnal megkedvelte. Már bátrabban vásárolok, most éppen friss húst az ebédhez, – hallhattuk.

– dite –
(Fotó: Dömsödi Mihály)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.