Könyvajánló: Soha

Ken Follett, a brit író történelmi kalandregényeiből, napjainkban játszódó krimijeiből világszerte több millió példányt adtak el. Legismertebb regénye – A katedrális. A most megjelent könyvének címe: SOHA.
Ken Follett: Soha című új regénye különleges, izgalmas thriller, amely napjainkban játszódik. Csád fővárosában, közel a Szaharához két magasan képzett titkos ügynök, egy amerikai és egy francia, élete kockáztatásával sikeresen működik közre az iszlám terroristák által üzemeltetett drog- és embercsempészeti hálózat felszámolásában.
Egy gyönyörű csádi özvegyasszony nem lát más kiutat a reménytelen éhezésből és nyomorból, minthogy kisfiával az embercsempészek segítségével Európába jusson, és ott vállaljon munkát. A viszontagságos úton egy titokzatos férfi segíti és védelmezi, aki nem az, akinek mondja magát.
Az okos és ambiciózus, negyvenes éveiben járó kínai kémfőnök mindent elkövet azért, hogy Kína ne sodródjon az Egyesült Államokkal háborúba.
Ám az események egy idő után önjáróvá válnak, és, noha az államok többsége mindent megtesz a fegyveres harc kirobbanása ellen, a világ mégis belesodródik egy újabb háborúba…
Ken Follett regénye nem más, mint hatalmas kiáltás, hogy ez SOHA ne történhessen meg. Szekeszti: Lantos Eszter

Egy hozzászólás “Könyvajánló: Soha” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=42176 online lapszámunk 2. oldalán.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.