Több százan futottak a sportcsarnok helyreállításáért

A látvány jelenleg…

A Magyar Honvédség Parancsnokságát Dr. Sticz László vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Parancsnoksága Haderőtervezési Csoportfőnökség csoportfőnöke képviselte ma, azaz január 28-án délelőtt Szentesen a Dr. Papp László Városi Sportcsarnok elől induló jótékonysági futás alkalmából.

Bemelegítés.

Több százan vettek részt ma délelőtt azon a jótékonysági futáson, amely az 1 hónappal ezelőtt kigyulladt és súlyosan megrongálódott Dr. Papp László Városi Sportcsarnok helyreállításáéért szerveződött. A rajt előtt köszöntőt mondott Farkas Sándor miniszterhelyettes és Szabó Zoltán Ferenc polgármester is. A mintegy 2,5 kilométeres távot sokan, katonák, diákok, sportolók futva, míg legalább ennyien gyalogosan tették meg, miközben az adománygyűjtő dobozban szépen gyarapodtak a felajánlások. Az adományokat a szervezők a sportcsarnokban a tűz miatt megsemmisült és használhatatlanná vált eszközök, berendezések pótlására szánják.

A közös bemelegítés után a rajtra 10.08 perckor Antal László ezredes, az MH. 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred parancsnoka adta meg a jelet. Az Együtt Egymásért, a Szentesi Sportért mottóval megszervezett városi sportesemény jó hangulatban, eredményesen ért célt. Eredményhirdetés, díjazás ez esetben nem volt, ám a távot mindenki becsületesen helyt állva teljesítette.

Kép és szöveg: Dömsödi Teréz

Várakozás a rajtra.
Rajt! A résztvevők ugyanide érkeztek célba.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.