Szentesi Sport- és Üdülőközpont – Hangulatosabbá tették a wellness részleget

Teljesen megváltozott a Szentesi Sport- és Üdülőközpont wellness részlegének miliője. Ezen túl a pihenő vendégek egy varázslatos tengerparti hangulat részesei lehetnek, és az esőerdők eleven zöld sűrűjében érezhetik magukat. Az Üdülőközpont munkatársai a mennyezeti díszítést narancssárga textíliákkal oldották meg, amelyek a nap éltető sugaraira emlékeztetnek. Dr. Kerekes Valéria igazgatónőt arról kérdeztem, mi indokolta a változtatásokat.

-A wellness részleg népszerűsítése érdekében a komfortosításra, a meghittebb hangulat biztosítására helyeztük a hangsúlyt. A hatalmas belmagasság, óriási nyitott terekkel még szeptemberben arra indított bennünket, hogy megváltoztassuk a feelinget, családiasabb hangulatúvá alakítsuk a wellness részleget. Rengeteg virágot helyeztünk el, valamint lefóliáztuk az ablakokat oly módon, hogy a fürdőzők kényelmét a ki- és belátás mind kevésbé zavarja. Mindezzel azt is szolgáljuk, hogy a tradicionális szauna is új lehetőségeket kapjon. A tarka nyugágyakat kicseréltük a fehérekre. Folytatásként pedig a galérián lévő pihenőt tesszük meghittebbé, a szauna blokkban fáklyákkal emeljük a hangulatot. Az átalakítás részeként a wellness és az uszoda közötti átláthatóságot megszüntettük. Az élményben lufis, világítós díszítéseket fogunk elhelyezni.


-Megragadva az alkalmat, a további munkákról is érdeklődtem, mire dr. Kerekes Valéria igazgatónő elmondta, hogy a napokban készülnek el a volt Úttörőház tetejének a további állagromlást megelőző munkálataival. Áthajtották a cserepezést, és ezzel együtt a legszükségesebb javításokat elvégezték.

December közepén hozzákezdünk a 33 méteres medence élvédő javításával párhuzamosan a medencetest felső részének újraburkolásához és a vápajavításhoz. Ezzel együtt új padlófűtés készül, a környezetét pedig leburkolják. Erre a két munkára Szentes Város Önkormányzatától kaptunk forrásokat – mondta, és hozzátette: Soron következő feladat a szennyvízrendszerük korszerűsítése, hogy a jelenlegi konstrukció gyakori meghibásodásait meg lehessen előzni.
Dömsödi Teréz
Fotó: Vidovics Ferenc

Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=42169 online lapszámunk 4. oldalán.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.