Farkas Sándor félti az eddigi eredményeket

Farkas Sándor országgyűlési képviselő agrárminiszter-helyettes december 8-án sajtótájékoztatót tartott, amelynek témája a családvédelmi intézkedések védelme, a gyermekvédelmi törvény melletti kiállás, és az ezzel kapcsolatos népszavazás volt.

-A vita arról szól, ki dönti el, hogyan neveljük a gyermekeinket. A gyermek szexuális nevelése kizárólag a szülő dolga és joga. Ezért a szexuális propagandától meg kell védeni a gyermekeinket –mondta. Szembe megyünk a gyermekeinket megcélzó LMBTQ propagandával és megvédjük a gyermekinket, a családokat, ezt célozza a népszavazás, amely 4 kérdést már biztosan tartalmaz. Európában elsőként a magyar emberek mondhatják el országos népszavazáson, hogy mit gondolnak minderről. Más országokban a bal-liberális politikai erő dönt az emberek megkérdezése nélkül ezekben a kérdésekben. A törvény lehetőséget ad arra, hogy a választás napján kerüljön sor a népszavazásra is –hallhattuk.

-A Nemzeti Konzultáció válaszadóinak 97%-a megerősítette a népszavazás jogosságát és tartalmát – tette hozzá. -Tisztában vagyunk, hogy ez a törvény „vörös posztó”az  egyre agresszívabb LMBTQ propaganda számára. Brüsszel és a bal-liberálisok egyre több eszközzel próbálják rábírni a kormányt, hogy hátráljon meg a gyermekvédelmi törvény ügyében. Ez nem fog nekik sikerülni. Brüsszel, a Soros-hálózat és a baloldal mind ugyanazt akarja, engedjük be az LMBTQ propagandát az óvodákba, iskolákba, médiákba. A politikai támadások, a médiatámogatások, a kötelezettségszegési eljárás mellett Brüsszel pénzügyileg is zsarolja Magyarországot, visszatartják a hazánknak járó pénzeket. 2022-ben arról is döntünk, hogy milyen hatások alatt nőnek fel a gyermekeink, ezért van szükség a népszavazásra a gyermekvédelemről.

A baloldal támadásaira utalva megjegyezte: Márki-Zay Péter a BBC-nek kifejtette rádió interjúban, hogy azonnal eltörölnék a gyermekvédelmi törvényt. Megfigyelhető különösen Európában, hogy egyre kisebb gyerekek körében, egyre agresszívabban terjesztik az LMBTQ propagandát, a szülők megkérdezése nélkül, óvodai, iskolai oktatás részévé teszik, és a gyerekek körében gátlástalanul népszerűsítik a nemi átalakító kezeléseket, műtéteket. Számunkra ez elfogadhatatlan. A magyar baloldal ez ügyben is szolgai módón teljesíti a brüsszeli és Soros-hálózat megrendeléseit – jegyezte meg sajtótájékoztatóján Farkas Sándor.

Kép és szöveg: dt.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.