Parkolóépítés, összefogással

Igény merült fel a Járási Hivatal részéről új parkolóhelyek létesítésére a Vásárhelyi út 12. szám közelében. Ez az igény indokolja, hogy a Nyíri köz és a Vásárhelyi út sarkán lévő telken 34 férőhelyes parkolót építenek ezekben a napokban a Városellátó NKft. munkatársai.

Kocsis László ügyvezető igazgató arról tájékoztatott, hogy a telek egy része az ott elhelyezett gázvezetékek miatt épület fogadására nem alkalmas, ezért döntöttek a parkoló kialakítása mellett, amihez a Járási Hivatal a szükséges mennyiségű zúzalékot, míg a Városellátó NKft. a szegélykövet és a munkavégzést biztosítja. A munkák elvégzése az éves parkoló építési keretből történik. Kocsis László azt is hozzátette, hogy későbbi igény felmerültével további 10-12 férőhellyel még bővíthető lesz a parkoló, amelynek a kivitelezését november végére vállalták. Természetesen majd a kész parkolót bárki használhatja.
Az idei parkoló építésekről az ügyvezető úr azt mondta, hogy a közelmúltban padka megerősítést végeztek a Móra Ferenc utcában a Honvéd utca felőli parkolóknál. Az Apponyi téren belül pedig, első ütemben 16 parkolót hoztak létre a házak között. Ezt a programot tovább szeretnék folytatni a jövő évben. Még az idén a Somogyi utcai parkolóknál kerülhet sor útpadka megerősítésre.

Kép és szöveg: dt.

Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=4216  online lapszámunk 1. oldalán. 

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.