Családi események 37-39. hét

A Mátéffy utcai Óvoda udvara, kreatív ötlet alapján. Fotó illusztráció.

Született: Dósai – Molnár Csaba és Király Mónikának (Szentes) Mónika, Tóth József Alex és Varga Szilvia Évának (Szentes) Kamilla, Soltész Attila és Juhász Anna Mónikának (Szentes) Amira, Debreczeni-Kiss Barnabás és Kollár Szilviának (Szentes) Olívia és Violetta, Bencsik László és Czakó Tímeának (Szentes) Barnabás, Bozsó Pál és Kádár Viktóriának (Szentes) Eszter, Abaházi Dávid és Székely Szilviának (Szentes) Luca, Varga András és Dóczi Brigittának (Csongrád) Márton, Szamosközi Krisztián és Pataki Andreának (Szentes) Anett, Berezvai Lajos és Bacsa Mariannak (Szentes) Zsejke, Bánfi Kornél és Gyalai Pálma Magdolnának (Szentes) Nolen, Kádár László és Szrnka Diánának (Szentes) Noé Eliot, Lévai Róbert és Elekes Éva Renátának (Szentes) Eszter nevű gyermeke.
Házasságot kötött: Dóda János és Horváth Piroska (Szentes). Gálity Deján és Molnár-Farkas Gyöngyi (Szentes). Tóth Gábor és Fekete Adrienn (Szentes). Galambosi Attila Zoltán és Sipos Alexandra (Szentes). Czombos Gábor és László Erika. Martók István és Varga Vivien (Szentes).
Elhunyt: Paczali Ferenc, Szeri László Jenőné (Kőrösi Katalin), Debreczeni-Kiss Imre szentesi és Káré László csongrádi lakos.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.