Ím, elérkezett a várva-várt nap…

Szeptember 3-án 16 óra után Szentes város főterén, a Petőfi szálló, pontosabban a Tóth József Színház és Vigadó előtt rendezendő gálaműsor alatt jelképes kulcs cserére kerül sor. Ez azt jelenti, hogy a színház régi kulcsa a muzeális kincsek közé kerül és felváltja a vadonatúj, ami immár a Békéscsabai Jókai Színház kezében lesz, hogy mi szentesiek is részesei lehessünk a legszebb színházi élményeknek.

A gála a színház előtt 16.00 és 18.00 óra között a nagyközönség számára rendkívüli produkciókat ígér, s közben a színház előterében is sok lesz a látnivaló. Az épület elkészült tereit csoportosan megismerhetik az érdeklődők. Ám lehetőség lesz arra is, hogy a sportpályán hőlégballonra szállva, a város fölé emelkedve gyönyörködhessenek a bátrak a városképben.
Az esti előadásra, Tamási Áron: Vitéz lélek c. darabjának bemutatójára, de a másnapira is, már minden jegy elkelt. Az előadások után, kb. 22 órakor levetítik Szőke András és Badár Sándor A delelő obsitos és a fekete bárány című filmjét, amely az alkotók sajátos humorával mutatja be a Petőfi felújításának munkafolyamatát.
Ez a mi napunk. Izgalmas, rejtelmes, mindenképpen valami újnak a kezdete. Legyen sok örömünk benne!

FORGALOMKORLÁTOZÁS!

Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy Szentes Város Önkormányzata, a Szentesi Művelődési Központ és a Békéscsabai Jókai Színház közös szervezésében megrendezésre kerülő „Tóth József Színház és Vigadó nyitó ünnepsége” rendezvénnyel kapcsolatosan az alábbi helyeken és időpontban történik útlezárás és forgalomkorlátozás:

szeptember 3. (pénteken) 12:00 órától 24:00 óráig lezárásra kerül a Kossuth utca a kettős körforgalom és a Kossuth téri körforgalom közötti szakasza,

továbbá 2021. szeptember 1. (szerda) 8:00 órától szeptember 3. (pénteken) 24:00 óráig a Petőfi utca elején lévő 10 db parkolóhely.
Megértésüket és segítő közreműködésüket előre is köszönjük.
Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal
Műszaki Irodája

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.