Egy házzal odébb költöznek – A Kiséri Állatorvosi Rendelő újabb fejlesztései

A budapesti rendelőben.

Ez év októberében a Kiséri Állatorvosi és Lézerszemészeti Szakrendelő a Sáfrán Mihály utca 43/A szám alá költözik, azaz egy házzal odébb, egy teljesen új, ám megjelenésében, kényelmében ugyanolyan retro hangulatban kialakítandó váróval ellátott rendelőben folytatja a tevékenységét.


Dr. Dobos András munka közben.

Dr. Dobos András egyetemi docens, tulajdonos a jövőbeni folyamatos fejlesztésekre gondolva, valamint a kialakult járványhelyzet miatt is jobbnak látja a család mindennapi életterét leválasztani a kis kedvencek gyógyításának színteréről. A család ezért összefogott, és a szomszédos ingatlan megvásárlásával, teljes felújításával egy új, 190 négyzetméteres, európai szintű felszereltséggel bíró rendelő készül.
Dr. Dobos András elmondta, hogy itt már teljes nyitva tartással fogadják a gazdikat kis kedvenceikkel, és megoldják a hétvégi városi ügyeletet is. A Sáfrán Mihály utcai rendelő az elmúlt közel két évtized alatt a legmodernebb általános állatorvosi diagnosztikai és lézerszemészeti diagnosztikai eszközökkel, komplett laborral áll a páciensek rendelkezésére. Az új rendelő még több modern gyógyászati eszközzel lesz felszerelve, amelyek immár ifj. Dobos András orvosi biotechnológus, 4. éves állatorvostan hallgató mindennapi munkaeszközei is lesznek. Már ebben az évben új műtéti diagnosztikai eszközt és modern vérvizsgálati labor rendszert szereztek be, amely megkönnyíti a kisállatok szükség szerinti sürgősségi ellátását.


A megújult, tágas, kellemes környezetben a cicáknak, kutyusoknak nagyon jó dolguk lesz, de a gazdik is elgyönyörködhetnek a várakozás ideje alatt a Dobos család gyűjteményeihez tartozó relikviákban, festményekben, és élvezhetik továbbra is a „Dobossághoz” tartozó finom kávét kortyolgatva a vendégszerető, barátságos fogadtatást.
Dömsödi Teréz

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.