Tudatos vízpótlás a nyári napokban

A nyári felfrissülés során előtérbe helyezhetjük egészségünket. Létezik egy magyar szabadalom, a KAQUN víz, ami magas oxigéntartalmával rendkívül hasznos a szervezet számára. Rendszeres fogyasztása nem csak sportolóknak ajánlott, mindenkinek, aki egészségtudatos. 15-25%-kal növeli ez a víz a szervezet szöveti oxigén szintjét. Záloga az immunrendszer erősödésének, a bőr szépségének. Csökkenti a mentális és fizikai fáradtságot.
A KAQUN víz városunkban is megvásárolható a Bolt az Egészséghez Üzletben Szentesen a Rákóczi Ferenc utca 12. szám alatt.
Részletesebb leírást talál az interneten, továbbá az üzletben válaszokat kaphat a kérdéseire.


Néhány gondolat arról, hogy mi történik a sejtekkel, ha nem jutnak elegendő oxigénhez. Ezek a sejtek nem tudnak optimálisan működni. Mindez előbb-utóbb a szervek elégtelen működéséhez, megbetegedéshez vezet, mint pl. a retina degeneráció, demencia, tüdőkapacitás csökkenése, korábbi öregedés, lerakódás az artériákban, stb. A szervezet hanyatlása bekövetkezik.
Leszögezhetjük, hogy a KAQUN víz nem gyógyszer, gyártása során nem használnak kemikáliákat. Fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étkezést, kiegyensúlyozott életmódot. Nem helyettesíthető vele az orvosi kezelés már meglévő betegség esetén. x.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.