Anya kérek még!

Ez a könyv a gyermeknevelés témakörébe tartozik. Az ANYA KÉREK MÉG! című könyv szerzője Ambrus Éva – a ManóMenü.hu alapítója, feleség és édesanya – szakértőkkel karöltve mutatja meg, hogy a hozzátáplálás milyen egyszerűen is működhet.

A kisgyermek egészséges fejlődését az első években alapozhatjuk meg, ehhez pedig a kiegyensúlyozott táplálkozáson át vezet az út.
A könyvből megismerhetjük, hogyan érdemes felkészülni rá, vagyis milyen alapanyagokkal, hogyan kezdjünk hozzá, milyen konyhatechnológiai eljárásokat és eszközöket alkalmazzunk, melyek azok a biztos jelek, amelyekből arra következtethetünk, hogy a kisbaba készen áll a hozzátáplálásra, de arra vonatkozóan is megnyugtató tanácsokat kaphatunk, mit tegyünk, ha válogatni kezd, vagy éppen beteg.
A hasznos gyakorlati útmutató mellett a könyvben több mint 130 egészséges és bababarát recept is található: egyszerű és kombinált püréket, totyogósoknak való ételeket, egészséges nasikat, házi babakekszeket, szülinapi tortákat, ünnepi bababarát finomságokat mutat be a könyv, hiszen minden étel, amit az édesanya készít a gyermekének, igazi ajándék!

Az Anya kérek még! óriási népszerűségnek örvend a kisgyerekes családok körében. A kiadványban megtalálható sok-sok hasznos tanács és egészséges finomság édesanyák tömegét tette magabiztossá a gyerektáplálásban.
Szerkeszti: Lantos Eszter

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.