A rejtelmek idén is zengeni fognak

Az alkotó pedagógusok régiós képzőművészeti tárlata immár 24. alkalommal szolgálja a festészettel, grafikával, kisplasztikák készítésével foglalkozó pedagógusok bemutatkozását. De nem csak ők, a bábkészítők, fotósok, kézimunkázók is elküldhetik alkotásaikat az idén meghirdetett pályázatra.
A művészeti tevékenységet folytató pedagógusok a négy környező megyéből nevezhetnek alkotásaikkal, amelyeknek a Szentesi Művelődési Központba március 31-én 16 óráig kell megérkezniük. Egy alkotó maximum két pályamunkával vehet részt a pályázaton.
A szervező pedagógus szakszervezetek, a Szentesi Művelődési Központ és Szentes Város Önkormányzata reméli, hogy a hagyományos nyilvános kiállítás megrendezhető lesz a tavasz folyamán a Tokácsli Galériában. A tárlat 3 héten át, a járványügyi előírások betartásával állna a látogatók rendelkezésére. Reméljük, adódik már nemsokára megfelelő dátum a megnyitó időpontjára is.
A részletes felhívás a Szentesi Művelődési Központ Facebook oldalán megtalálható, valamint további információk kérhetők Lantos Anita művelődés szerezőtől a 06 30 224 9498-as telefonszámon.
Kivonat a teljes felhívásból: te.

Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=42145 online lapszámunk 1. oldalán.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.