Karantén történet – Családi alkotó pályázat

Fotó illusztráció. Forrás: www.yelon.hu

A szentesi Mosolygósabb Régióért Egyesület „Karantén történet” címmel családi alkotói pályázatot hirdet, melynek témája a 2020. márciustól napjainkban zajló események családi megélése, feldolgozása, a megtartandó jó gyakorlatok, tapasztalatok megismertetése.

A következő kérdésekre keresünk válaszokat: A koronavírus-járvány mennyire tudta összébb kovácsolni a családot? Hogyan változtak a családon belüli feladatok? Belekezdtek-e új tevékenységekbe a családok? Változott-e, és mennyiben, az értékrendjük, a gondolkodásuk, az életmódjuk, a viszonyuk másokhoz?
A pályázat hatóköre: Magyarország teljes területéről és határon túlról is fogadunk pályázatokat.
Egyéb szempontok: A pályázat nyelve magyar.
Mi a pályázók feladata: Olyan kreatív pályázatot hirdetünk, amelyben a család minden tagjának részt kell vennie. Része egy leírás a család valamelyik felnőtt tagja részéről, amelyben a család bemutatkozik, és ismerteti a karantén időszak alatti megéléseik tapasztalatait maximum 3 A/4-es gépelt oldalon (normál sortávolság, 14-es betűméret). A család másik tagja készítsen fotókat, amelyekkel alátámasztják a leírtakat. A fotókat 300 dpi méretben kérjük. Egy pályázathoz maximum 5 fotót csatoljanak.
A kiskorú gyermekek saját készítésű rajzaikkal vehetnek részt a pályázaton. A rajzok témájának kapcsolódni kell a leírtakhoz. 1 családból maximum 3 beszkennelt rajzot küldjenek a pályázat részeként.
Minden pályázó család csak 1 pályázattal vegyen részt a pályázaton!
A pályázati csomagot (írásmunka, rajzok, fotók) folyamatosan, ám mielőbb várjuk digitálisan a visszhang65@gmail.com címünkre. A pályázat végső határideje 2021. július 30.
A pályázaton feltétlenül tüntessék fel a következő adatokat:
A pályázó család képviselőjének neve:
A család lakcíme:
Elérhetőség – telefonszám, e-mail cím, a család egyik tagjának Facebook oldala, amennyiben van.
A pályázaton tüntessék fel továbbá: „A pályázatunk nyilvános közléséhez hozzájárulunk.”
Díjazás: A formai szempontból megfelelő, pozitív jó gyakorlatokról szóló pályázatokat közzétesszük a www.varosivisszhang.hu oldalon, és az újság Facebook oldalán.
A közzétett pályamunkákat, támogatóink jóvoltából jutalmazzuk. Helyezési sorrendet azonban nem alkalmazunk.
Kérdéseiket a visszhang65@gmail.com e-mail címünkön tehetik fel. Telefon: 06 20 9837 226.
Minden résztvevőnek köszönjük a részvételt, hiszen közös munkájukkal sokat segítenek másoknak a nehéz időszakból való kilábalásban. Eredményes pályázást kívánunk!
Mosolygósabb Régióért Egyesület Szentes Dömsödiné Teréz elnök

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.