2021 néhány gondolattal

Több asztrológus és spirituális szakember előrejelzését megnéztem az interneten, mit mondanak ők az elkövetkező esztendőről. Melyek azok a közös pontok, amelyek meghatározóak, valóságos történéseket hozhatnak, így hasznos útmutatások.
Ám, mielőtt e néhány tanulságos gondolatot megosztanám, előbb egy előremutató december 29-ei saját tapasztalás. Az egyik cicám a ház előtt kérte a reggelijét, nem a folyóson akart enni a többiekkel. Nap közben a tányérkáját a szél elvitte a virágágyásba, s amikor a sötétben bevittem, meglepődve tapasztaltam, hogy apró, sötét valamikkel van teli. Jobban megnézve: 1 centis, éppen kikelt kopasz csiga bébik tömege volt a tányérban. Ha nem lesz gyorsan tartós hideg, a tavaszi veteményből a vetőmagért kiadott felesleges kiadás lesz csupán. Elhatároztam tehát, hogy január elején sörcsapdákat állítok a kertben, kíváncsi leszek az eredményre. (Berúgnak a macskák…) A csigacsapdákat a veteményezéssel egy időben is el kell készíteni!
E döbbenetes tapasztalás után nézzük, általánosságban, mit mondanak az asztrológusok a Szaturnusz-Uránusz derékszögű fényszögében gördülő 2021-es esztendőről. A legkeményebb hónapnak az évben a január ígérkezik, amikor még a járvány is a legerősebb, de a Föld is mozgásban lehet sok helyen. Csuszamlások, rengések, vulkánkitörések előfordulhatnak. Januárban a balesetveszély miatt is fontos vigyázni, ne kapkodjunk, meggondoltan cselekedjünk, közlekedjünk! Többen fogalmaznak úgy, hogy 2021. az önuralom éve lesz, amire minden körülmények között törekedjünk! (S az még titok, mit rejt a politika.)
Az év többi része könnyebb lehet valamelyest, azonban komolyabb viharok jellemezhetik a tavasz második felétől következő hónapokat.
A szeretet, az együttérzés behívása a mindennapjainkba nagyon fontossá fog válni. A változás, változtatás képessége sokak életében szükségszerű lehet. Semmit sem tudunk már ugyanúgy csinálni, mint korábban, alapos, átgondolt tervezéssel építsük fel gazdálkodásunkat! Törekedjünk minden esetben az egyenes kommunikációra és fogadjuk el, ha változtatni kell egyes kérdésekben az eddig megszokott nézőpontunkon.
E pár gondolattal kívánok a kedves Olvasóknak átgondolt döntésektől eredményes, mások irányában nyitott, a valódi értékekre fókuszálva megélt 2021-es esztendőt. A megértés, a hit, a közös gondolkodás teremtse sikereinket, kapcsolatainkat. Legyen elég önszeretetünk ahhoz, hogy elhagyjuk rossz, már-már önpusztító szokásainkat, s legyen elég önbizalmunk felismerni megérzéseink valódi üzenetét. Boldog, szerencsés újévet Mindenkinek!

Dömsödi Teréz


Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=42138 online lapszámunk 4. oldalán.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.