Könyvajánló: Fényben járók

A lélek útja bestsellerszerzőjének, Robert Lawsonnak legújabb könyvét, a Fényben járók című kötetet szeretnénk az önök figyelmébe ajánlani, kedves olvasóink. A könyv írója egy olyan utazásra hívja most az olvasót, amely a lélek mélyére, a megértés és elfogadás forrásába vezet, oda, ahol a valódi boldogság lakozik.
“Egy család tart az utolsó közös nyaralásukra a hegyek közt megbújó, misztikus Donnelly tóhoz. Az odaadó férj és családapa, Daniel, a legókat és a kutyáját imádó kisfiú, Pete, valamint az egykor ragyogó és életvidám anyuka, Joyce.
Joyce, akinek már csak hónapjai vannak hátra…
Másfél év keserves küzdelem után a rák legyőzte a nőt, s most a Leahen család arra készül, hátha találnak egy perc nyugalmat maguknak a tóparti házban. De mindez nem sikerül; a veszteség gondolata túl terhes, túl hatalmas és fullasztó.
Váratlanul egy látogató toppan az életükbe, egy különös fiatal lány, Curry, aki melléjük szegődik egy időre. Curry és Joyce közt első pillantásra valami megmagyarázhatatlan kötelék szövődik, mely jótékonyan hat a nőre. Hamar felismerik, hogy valami rendkívül különleges van a látogatójukban, Curry személyének varázsa mindegyikükből azt hozza elő, amire éppen szükségük van.
A család napról-napra megtapasztal valamit, amiről addig álmodni se mertek. Különleges út veszi kezdetét a lelkük mélyén, mely valódi csodákat tartogat a család számára. Az eltemetett titkokról lehull a lepel, meglelik a boldogságukat ott, ahol elképzelhetetlennek vélték. És végül meglátják, ki is valójában a rejtélyes látogatójuk, aki Joyce-t élete legnehezebb döntése elé állítja…
Lantos Eszter

Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=42135 online lapszámunk 4. oldalán.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.