Online bálozik a POM-POM a gyerekekkel

https://www.facebook.com/pompom.zenekar/videos/126855869051107/

Szabó Zoltán Ferenc polgármester balról, mellette Kovács Attila, a Pom-Pom zenekar vezetője és Vincze Attila zenész, énekes.

Szentes Város Polgármestere és a POM-POM zenekar képviselői közös sajtótájékoztatón invitálták a szentesieket ez évi online Mikulás koncertjükre, amely a zenekar Facebook oldalán, élőben lesz látható december 6-án.

Az idén 30 éves zenei pályafutását ünneplő zenekar a járványhelyzet miatt sok koncert lehetőségtől esett el. A kieső időt lemezfelvételekkel töltötték saját stúdiójukban, hallhattuk a zenekar vezetőjétől Kovács Attilától, aki most a gyermekeket és szüleiket képernyő elé invitálta. A koncert az ifjúsági ház pódiumtermében közönség nélkül történhet csak meg. Az új lemez anyaga, azaz a „Varázslók bálja”, jelmezekkel, interaktív módon, az élő élményt szeretné eljuttatni a családok otthonába.

Szentes Város Polgármestere, Szabó Zoltán Ferenc örömmel emlékezett vissza a korábbi hagyományos és sikeres POM-POM koncertek hangulatára. Szólt arról, hogy már tavasszal is kamion koncerttel volt szabad helyettesíteni az elmaradó gyermeknapi eseményt, ám kifejezte azon reményét, hogy jövőre a nagy jubileumi koncert megtartásának már nem lesz akadálya. Jó szívvel invitált mindenkit a Facebookos közvetítés megtekintésére.

A zenekar új lemezét pendrive-on rögzítette. Ezeket a dalokat 2011-től folyamatosan szerezték, most viszont modern alapokkal, rockosítva, új köntösben készültek el a felvételek. Kitűzők is készültek, amelyeknek régebben nagy divatja volt. Ezt szeretnék újra visszahozni – mondta Vincze Attila. A hanghordozó és a kitűző együtt a zenekar honlapján, a www.pompom.hu oldalon megrendelhető, és a csomag, postán érkezik, akár a karácsonyfa alá is tehetjük. A kitűző pedig a kabátot, hátizsákot díszítheti, kedves kis színfoltként. Elindítottak továbbá egy megosztós játékot is, amelynek részletei ugyancsak a Facebookról ismerhetők meg.

Kép és szöveg: Dömsödi Teréz

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.