A téli szezon finomságai között szilvalekváros szalámi – Kincsek az éléskamrába

A Derekegyházi Húsvágó és Feldolgozó Üzem hagyományos házias ízben készít rizses hurkát, kolbászt, s ott sorakoznak a pultban a szemrevaló fodros (Pál anyja) hurkák. Megérkezik általuk az otthonokba az ünnepi hangulat, az ünnepinek szánt hétköznapokban.

A mintaboltokban továbbra is leadhatók rendelések belsőségekre, kocsonyának valókra.

Rendkívül gazdag a kínálat a hagyományos, nagyszüleink ízvilágát őrző szalámikból. A kuláréba töltött csípős és csemege szalámi paprikás és fűszeres fehér változatban készül. Újdonság a szilvalekváros szalámi, de kapni lehet már mangalica szalámit is. A füstölt kolbászok között különlegesség a rizslisztbe forgatott fehér kolbász. A termék sajátossága, hogy a rizsliszt által a kolbász kevésbé szárad ki, és nem képződik rajta nemespenész.

Ezek a finomságok, mivel helyben készülnek, a kiváló minőségük mellett kedvező árban kaphatók. Érdemes belőlük feltölteni az éléskamrát!

A szentesi Zöldségpiac melletti mintabolt kínálata megtalálható Csongrádon is a Fő utca 20-24. szám alatt. A további mintaboltok: Kecskemét Piaccsarnok, Budai u. 2, Szeged, Mars tér Nagycsarnok, a buszpályaudvar mögött. Jó egészséget Mindenkinek, és továbbra is vigyázzanak egymásra!

Kép és szöveg: DT. x.

Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=42135 online lapszámunk 4. oldalán.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.