Természetes immunerősítő a családnak!

Ez a termék természetes segítség az Ön számára a hűvös, vírusokkal terhelt időben. VIRULITAS csepp (50ml Bálint Cseppek) néven nem rég került az étrendkiegészítők piacára és a következőket érdemes tudni róla.

Bálint cseppek család legújabb tagja a VIRULITAS csepp 21 gyógynövény alkoholos-vizes kivonatát tartalmazza, és elsősorban az immunrendszer erősítésérea légúti betegségek (köhögés, megfázás, torokfájás), vírusfertőzések megelőzésére, a betegség tüneteinek enyhítésére ajánlott. Egyedülállóan komplex összetételű, aminek különleges komponense az afrikai muskátligyökér, amely antioxidáns tartalma révén segíti az immunrendszert.

Összetevők: hordozó (víz és alkohol), afrikai muskátli gyökér, bodorrózsa, bíbor kasvirág virágos hajtás és gyökér, ökörfarkkóró, kakukkfű, citromfű, apróbojtorján, pemetefű, tüdőfű, zsurló, édesgyökér, sáfrányos szeklice, torma gyökér, homoktövis termés, vasfű, bazsalikom, körömvirág, gyermekláncfű gyökér, őszi vérfű, orvosi zsálya, rozmaring.

Adagolása és fogyasztási javaslat: naponta 3×20 csepp.

Kiszerelés: 50ml
Megvásárolható a BOLT AZ EGÉSZSÉGHEZ ÜZLETBEN Szentesen a Rákóczi Ferenc utca 12. szám alatt. Amennyiben a vírusterheltség miatt nem szeretne otthonából kimozdulni, és további termékeket is megvásárol nálunk, házhoz visszük önnek.

Köszönjük érdeklődését: telefonszámunk 06 20 261 1538. x.

Jó egészséget kívánunk!

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.