Könyvajánló – 777 hazai úti cél

Mivel csodálatosan szép, napsütéses őszünk van, így aktuális Kocsis Noémi: Bakancslista – Magyarország 777 lenyűgöző hazai úti célt bemutató most megjelent útikönyve.

777 lenyűgöző és izgalmas hazai utazásra csábít a Bakancslista – Magyarország. Páratlan ötletekkel szolgál, ha csak egy rövid kiruccanásra, hétvégi kirándulásra vagy akár hosszabb ország nézésre vágynánk – családdal, barátokkal vagy a párunkkal, nyugalmas feltöltődésre vagy épp aktív pihenésre áhítozva. Bakancsot húzva, vagy elegáns ruhába bújva, pazarul elengedett pénztárcával vagy éppen fillérekből kivitelezve a nagy kalandot.
Kocsis Noémi bámulatos könyvéből mindenféle variációra bőven kapunk ihletet! Fürdőzzünk és sakkozzunk egyszerre a Széchenyi fürdőben; nézzük meg, hogyan nyilaznak lóhátról Kaposmérőben; tudjuk meg a vácrátóti arborétumban, milyen étel főzhető a liliomfa szirmából; mossunk aranyat Mohácsnál; bálozzunk barokkosan Győrben; evezzünk télen egy gőzölgő csatornán Hévíztől a Balatonig; süssünk hamuban sült pogácsát Kunszálláson; vagy utazzunk az igazi Zsuzsi vonaton!
Lantos Eszter

Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=42134 online lapszámunk 4. oldalán.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.