Lírafaragó tábor Csongrádon

Kedves Teremtő Társaim! Vajúdik a világ, szeretne jobbá válni, s izzadja a régi megkötöttség erős, nehéz izzadtságát. Te, aki érzel magadban elegendő erőt és kitartást, hogy egy hajdan volt édeni világ rezgését magában hordozó hangszert világra segíts, neked szervezzük ezt a faragótábort! 

Hívd barátaidat, ismerőseidet, szólj Szentes, Szeged, Hódmezővásárhelyi ismerőseidnek is, hogy egész az Dél- Alföldet beboríthassuk a megfaragott lírák jótékony hangjával, sőt sokat szenvedett szép Kárpát hazánkat is!

Ha befizetsz a lírafaragásra, minden segítséget megkapsz, alapanyagokat, tervet, eszközöket és szakmai vezetést, hogy a második vasárnapra, a szorgalmad függvényében, felhúrozott, behangolt lírádnak örülhess.

A helyszín Csongrád Kőrös torok Bujáki Jutka üdülője. Étkezésről mindenki önmagának kell gondoskodnia.

Aki gépjárművel érkezik, annak a parkolás az udvarban a házi szabályok megtartása mellett biztosított.

Szombat reggeltől lehet érkezni a helyszínre és vasárnap estig tart jelenlétünk.

Biztosak vagyunk benne, hogy aki részt vesz ezen a programon, az értékes, életre meghatározó tapasztalatokkal fog gyarapodni.

A lírafaragást Tóth Béla Ottó lírafaragó, népzenész vezeti, aki örömmel segíti közösségi faragással a pentaton líra elterjedését, mert hittel vallja, hogy a pentaton líragyógyító hatással van a lélekre, megnyugtat és harmonizál.

Jelentkezni Tóth Béla Ottónál 06703336922 vagy Kelemen Anita 06309720314 a helyfoglalás előlegkénti utalásával. 

A teljes lírafaragás összege, ami a két hétvégéből áll és tartalmazza a kész lírát is 45.000 forint.

Szeretettel várunk benneteket!

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.