Az almarost a jelenbeli élet része

Az almarostot kárpátaljai házi kertek terméséből nyerik.

Bizonyára találkozott már ön is azzal, hogy az egészséges táplálkozáshoz nélkülözhetetlenek a rostban gazdag élelmiszerek. Igen ám, de melyek ezek?

Erre a kérdésre nem is olyan könnyű helyes válaszokat adni, hacsak valaki meg nem ismeri Mester Károly szarvasi illetőségű agrármérnök, feltaláló legújabb termékét, az almarostot.
A természetes almarost 66% élelmi rostot tartalmaz. Kiemelkedik az alma pektin tartalma miatt, amely vízben kiválóan oldódó élelmi rost, s így képes a szervezetben gyorsan, hatékonyan felszívódni. Az almarost a vastagbélben el tudja végezni áldásos tisztító hatását, azonban butirát tartalma miatt a bél, a máj és a bél-agy tengely megfelelő működéséért is felel.
Mester Károly feltaláló új termékéből az ajánlott napi mennyiséget (két-három evőkanállal) bármely ételünkkel bevihetjük. Az almarost belesüthető süteménybe, kenyérbe. Érdemes továbbá tudni arról, hogy az almarost a gyümölcs legértékesebb részeit, így a magházát, sőt a magját is tartalmazza, aminek B17 vitamin tartalma kiemelkedő. Egyes betegségek, mint a rák, megelőzésében és gyógyításában hatékonyan használható. Kiválóan erősíti a tüdőt. Természetes jódtartalma miatt pedig segít a pajzsmirigy alulműködéssel küzdőknek.
Ajánlott azoknak, akik egészségesen szeretnének táplálkozni, és fontos hangsúlyt helyeznek a megelőzésre. De azoknak is, akik most székrekedéstől szenvednek, vagy cukorbetegek. Az almarost segíti a túlsúllyal élők egészséges fogyókúráját. Ajánlott azonban azoknak is, akik csökkenteni szeretnék az érbetegség rizikóját, viszont a koleszterinszintjük magas.

A termék megvásárolható a Bolt az Egészséghez Üzletben (Szentes, Rákóczi Ferenc utca 12.) Váljék egészségükre! x.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.