Társadalmi egyeztetés a színházunkról – Minden vélemény számít

Szeptember 17-én reggel Szabó Zoltán Ferenc polgármester sajtótájékoztatót tartott, hogy invitálja a lakosokat, szentesieket, a megye lakosságát, és mindenkit, aki szívesen venne részt a színházunkban rendezendő programokon, előadásokon, mondja el véleményét, tegye meg javaslatait arról például, hogy milyen darabokat látna szívesen a színházban, milyen gyakran látogatná az intézményt, milyen egyéb programok legyenek még, stb.

A polgármester elmondta, hogy társadalmi egyeztető fórumot rendeznek szeptember 22-én 16.30 órától a Megyeháza udvarán, amelyen személyesen részt vesz és válaszolnak a kérdésekre Szirbik Imre ny. polgármester, Wittek Krisztina főépítész, valamint a kivitelező Integrál ZRt. ügyvezető igazgatója, Bődi Péter és Takács Gábor projektmenedzser társaságában.

A fórum első részében ismertetik a projekt folyamatát a jelen helyzetig, majd interaktív beszélgetés formájában fogadják a véleményeket, javaslatokat. A fórumot követően, 20-as csoportokban lesz lehetőség az épület bejárására. A csoportokat Szebeni Zoltán, a színház vezetője és Pásztor Antal önkormányzati képviselő vezeti majd.

A színházbejáráson előzetes regisztrációt követően lehet részt venni, amelyet a polgármesteri hivatal titkárságán a 63/510-302-es telefonszámon, vagy e-meilben a titkarsag@szentes.hu címen kell megtenni.

Azok, akik ezen az eseményen nem tudnak megjelenni, online formában is részt tudnak venni, egy kérdőív kitöltésével a társadalmi egyeztetésben. A kérdőívet Szentes város Facebook oldalán, valamint a www.szentes.hu oldalon lehet a hétvégétől elérni. Amint a link rendelkezésünkre áll, ugyanitt mi is közzé fogjuk tenni, hogy ezzel is segítsünk, és a színházunk a legjobban kiszolgálja a nézőközönség igényeit, elvárásait.

Kép és szöveg: dite

2 hozzászólás “Társadalmi egyeztetés a színházunkról – Minden vélemény számít” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    Az online kérdőív erről a linkről érhető el. Néhány perc mindössze a kitöltése! https://forms.gle/hYYQeQHpcqd2GF1N8

  2. Dömsödi Teréz:

    Az online kérdőív erről a linkről érhető el. Néhány perc mindössze a kitöltése! https://forms.gle/hYYQeQHpcqd2GF1N8

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.