Értékes ünnepi pillanatok

A mai napon, Szent István napján, Alkotmányunk ünnepén városunkban a Művelődési és Ifjúsági Ház, továbbá a Sport- és Üdülőközpont rendezvényei nyújtottak kikapcsolódást a szentesieknek. A strandfesztivál moderntánc bemutatókkal, a Kézműves Ízek Utcája délután, ott jártunkkor, kóstolókkal, értékekkel örvendeztette meg a strandolókat.

A fürdőzők csodaszép hímzett kézimunkákban gyönyörködhettek, azok közül vásárolhattak. Felfedezhették Wolford Ilona különleges, strucctojáshéjból készült ékszereit, a porcelánbaba-gyűjtemény szépséges darabjait, gyógynövény szörpöket, házi készítésű sajtot, valamint finom túrófánkot kóstolhattak. Udvarhelyi Gyula gyógynövény és gomba gyűjtőt különleges teafüveiről, a gyógynövények alkalmazásáról kérdezhették. Balla Tibor kiváló népzenész többször is megszólaltatta tekerőjét a délután folyamán.

A Kézműves Ízek Utcáját szervező Szentesi Vendégszeretet Egyesület az elmúlt év során értékesített támogatójegyekből most rendezett sorolást, melynek keretében 18 ajándék talált gazdára. Azokat a nyerteseket, akik nem voltak jelen a sorsoláson, értesíteni fogják a nyereményük átvételének módjáról.

Kép és szöveg: D.T.

Egy hozzászólás “Értékes ünnepi pillanatok” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    NYERTESEK

    A sorsoláson a Szentesi Vendégszeretet Egyesület ajándékát nyerte: Bohus János (Szentes), Kozma Réka (Szentes), Szántó Lili (Hódmezővásárhely), Horváth Luca (Szentes), Hódi Magdolna (Csongrád), Horváth Zsófia (Szentes), Dégen Róbertné (Neszmély), Pósa Mária (Szentes), Dégen Róbert (Neszmély), Frey Mónika (Budapest), Keresztes Nagy Anett (Csongrád).
    A HUNOR COOP ZRt. ajándékát kapták: Lucz Henrietta Szentes, Frey Mónika Budapest, Szűcs Tímea Szentes, Urban Patrik Csongrád, Dégen Botond Neszmély. A Szentesi Sport- és Üdülőközpont fődíját nyerte: Baji Roland Dabasról.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.