A menyasszonynak mindent lehet…

A koronavírus-járvány kirobbanása előtt megérkeztek a csodaszép új menyasszonyi ruhák a Fanni Esküvői Ruhaszalonba. Bízva abban, hogy a hagyományos rend szerint az esküvőket és a szalagavató bálokat megtarthatják, Kádár Irén tulajdonossal bemutatjuk a legújabb kollekciót.

-Ezek a ruhák visszatérnek a klasszikus, romantikus stílushoz, sok-sok csipkével, tüllel, könnyed vonalvezetésükkel. A váll nélküli ruhák mellett egyre több most a vállas. Dominál a hófehér ruha. A koszorúslányka ruhák színe nem feltétlenül rózsaszín. A barack, a menta, a királykék is nagyon elfogadott. Általában 2-3 egyforma ruhát tudunk adni koszorúslányoknak, ha ez igényként felmerül. Az újasszonyi ruhák közül pedig a magyaros ruhákat keresik leginkább a hölgyek. Ám továbbra is kedvelt az örök pöttyös.

Most éppen milyen fátyol a divat?

A legtöbb menyasszony kér fátylat, ami lehet rövid, vagy hosszú uszályszerű, amelynek nagy előnye, hogy könnyen levehető. Így kényelmes viseletet nyújt az egész éjszaka folyamán.

A ruhák között van félkész is…

Valóban, hiszen igény szerint át tudjuk őket alakítani és díszíteni. Nagyon fontos, hogy a leendő menyasszonyt választásában ne befolyásolja senki. Az életben megismételhetetlen alkalomra készül, ezért a menyasszony kivételes helyzetben van, neki most mindent szabad. De döntsön is ő mindenben.
Kádár Irénkével arról is beszélgettünk, hogy az általuk kölcsönzött ruhák viselői általában adni szoktak egy fényképet. Szívesen és örömmel gyűjtik ezeket és kérik is, hogy gondoljanak erre az ifjú párok. Nagyon sok szép régi ruha van elcsomagolva, a legelsőktől napjainkig. Így végig lehet követni az esküvői ruhák stílusának, anyagának változásait.


A Fanni Esküvői Ruhaszalonba hétfőtől péntekig 14.00 – 18.00 óráig, szombaton 9.00-11.00 óráig tartó nyitvatartási időben tudnak bejelentkezni. Telefonszám: 06 20 980-9369 vagy 63 314 994. További információkat a www.fanniszentes.hu és a https://www.facebook.com/szentes.fanni oldalon találnak, ahol betekintést nyerhetnek a kollekciójukba is.
-dite- x.

Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=42130 online lapszámunk 1. oldalán.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.