El ne mulalssza megnézni! – Az egészség és szépség napján…

…Mi a szépség? Harmónia önmagammal és a külvilággal. Azaz maga az egészség, mert csak az egészséges ember képes teljes harmóniában élni önmagával és a környezetével…

S hogy minden mindennel összefügg, láncként öszszeér, mert rajtunk múlik, hogy elfogadjuk-e önmagunkat, képesek vagyunk-e az adott helyzetbõl a legjobbat kihozni? Talán az Egészség és szépségnap szolgáltatásai és elõadói önnek is segítenek ebben, ha ellátogat május 23-án szombaton a szentesi Mûvészetek Házába (Petõfi u. 4.).
9.00 és 18 óra között az alábbi programok bármelyikébe bekapcsolódhat: pl. ingyenes lesz a vérnyomás és vércukor mérés, vagy a Welness relaxfotel és relaxágy használata. Az Oriflame stúdió az ön egyéniségéhez illõ nappali sminkjét készíti el. De kipróbálhatják a Zepter bioptron lámpáját is.
10 órától épp a Bioptron lámpa és a színterápia gyógyhatásáról tart elõadást Rideg Róbert természetgyógyász, akivel délután 3 órakor ismét találkozhatnak és beszélgethetnek az önöket foglalkoztató kérdésekrõl.
11 órakor dr. Maya Ágnes a vércseppanalízisrõl tájékoztatja az érdeklõdõket, délután 4 órakor pedig személyes kérdésekre is válaszol.
17 órára érkezik Csillagvirág, hogy újabb titkokról lebbentse fel a fátylat.
Vegyen részt ön is, és szerezzen hasznos információkat az Egészség és szépség szombaton, és nyerjen értékes nyereményeket. További részletekért információt a 06-20/519-2248-as telefonszámon kérhet.  (x)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.