Vegyünk részt a nemzeti konzultációban!

Farkas Sándor országgyűlési képviselő, agrárminiszter-helyettes, ígéretéhez hívem, július 17-én, pénteken sajtótájékoztatót tartott a Nemzeti Konzultáció jelentőségéről.

Térségünkben is kézbesítik ezekben a napokban a nemzeti konzultációs kérdőíveket a lakosság részére. Farkas Sándor arra kér mindenkit, hogy szánják rá a kérdőívre azt a néhány percet, ami a kitöltéséhez szükséges, és gondoskodjanak arról, hogy a véleményük visszaérkezzen a kormányzat számára.

Persze, lehetőség van arra, aki megteheti, interneten is kitöltheti a kérdőívet, amely innen érhető el: https://nemzetikonzultacio.kormany.hu/

Farkas Sándor agrárminiszter-helyettes szólt a járványhelyzettel kapcsolatos jelenlegi intézkedésekről, és arról, hogy a konzultációs kérdőív kitöltésével az állampolgárok segítik az elkövetkező hetekre, hónapra vonatkozó megelőző intézkedéseket. A kérdőív a veszélyhelyzeti intézkedéseken túl külön fejezetet szán a gazdaságvédelmi, gazdaságpolitikai programnak is. Külön foglalkozik a bevándorlás kérdéseivel, a határzár fenntartásával, a hazánkat ért uniós támadások kivédésével. Hangsúlyozta, hogy a brüsszeli tárgyalásokon Magyarország Miniszterelnöke kiáll a magyarság érdekei mellett az uniós támogatási rendszer egyenlőtlenségeivel, a kettős mérce alkalmazásával szemben.

Ismertette röviden a napokban az Országgyűlés által elfogadott 2021 évi költségvetés járványügyi és gazdaságpolitikai vonatkozásait is, amit az Európai Unióban egyedülálló Nemzeti Konzultáció által a lakosság is alátámaszthat a véleményével.

Kép és szöveg: dite

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.