Látogatás a “beszélgetős” boltban – A járvány “tanításai” nyomán

A HEUREKA Bőrdíszmű-, Játék, Ajándékbolt nyitva tartását is nagyban átírta a járványveszély. Szabó Anna üzletvezető érdeklődésünkre elmondta, hogy a változtatások jelentős része továbbra is fennmarad, ami konkrétan azt jelenti, hogy mind online, mind offline elérhetik a vásárlók az üzlet kínálatát.
A bolt Facebook oldalán http://(https://www.facebook.com/heurekaszentes/) az érdeklődők, leendő vásárlók folyamatosan tájékozódhatnak az árukínálatról, az aktualitásokról, valamint a nyitva tartásról. A szentesi „beszélgetős bolt” digitális jelenlétéhez hozzá tartozik, hogy továbbra is lehetséges csomagküldést igénybe venni, a messengeren, e-mailben (heureka.szaboanna@gmail.com) tájékoztatást kérni. Az elektronikus kereskedelem eszközeiht alkalmazva, a vásárlók elképzeléseinek legjobban megfelelő árucikkeket szerzi be. Továbbra is biztosít garanciát a megvásárolt táskákra.
Hogyan lesz a „valamit ajándékozni szeretnék” mondat után valóságos ajándék? – adódik a kérdés.

-Valójában minden termékértékesítést egy külön miniprojektnek tekintek – válaszolta Szabó Anna. – Igyekszem minél jobban megismerni a vásárló elképzeléseit, és az üzlet kínálatán túl, az internet adta lehetőségeket is megismerve, tájékoztatni a számára optimális ajánlatokról. Nagyon fontos hangsúlyt helyeznék az optimalizálásra. Ebben az időszakban még kifejezettebben odafigyelek a leendő vásárló biztonságára a boltban, és számításba veszek minden olyan lehetőséget, amely a keresett termékhez hozzásegíti.

Az elhalasztott családi ünnepségek alkalmával is gondoljanak a HEUREKÁra!

-A ballagók, vagy az ifjú pár számára, de a névnapok, születésnapok megünnepléséhez is számos fajta, kisebb-nagyobb ajándéktárggyal tudok szolgálni. Ha azonban nem biztosak az emléktárgy sikerében, választhatnak vásárlási utalványaink közül is.

Tekintsük át az éppen aktuális nyitva tartást?

-Hétfőn, kedden csak időpont egyeztetéssel jövök az üzletbe. Szerdától-péntekig hagyományosan 9.00 és 17.30 óra között tartok nyitva, szombaton délelőtt pedig 9.00 és 12.00 óra között várom kedves Vásárlóimat! Minden nap köszönettel fogadom érdeklődő telefonhívásaikat: 06 30 462 6277.

Személyesen továbbra is Szentesen a Kossuth utca 15/A. szám alatt (Kereskedőház emelete) állok készséggel a rendelkezésükre.
Kép és szöveg: -dite- x.
Fotó: Unikornis és társai, a kedves bábok számos mesét kelthetnek életre az üzlet választékából.

Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=42121 online lapszámunk 2. oldalán.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.