Tábort szervez a múzeum

Traj Adrián jobbról.

Interaktív természetismereti és drámapedagógiai tábort szervez a Koszta József Múzeum augusztus 10. és 14. között 7-12 éves gyermekek számára, jelentette be a Traj Adrián múzeumpedagógiai asszisztens, pénteki sajtótájékoztatóján.

A táborvezető elmondta, hogy a háromszori étkezést biztosító tábor díja 16.000 Ft. Jelentkezni július 17-ig lehet személyesen a múzeumban, valamint a múzeum honlapján megtalálható elérhetőségeken, vagy érdeklődni lehet telefonon: +36 70 308 5847.

Traj Adrián a tábor programjáról elárulta, hogy a négy ógörög őselem köré épül a tábor. A gyerekek az ökotudatosság jegyében veszik birtokba a múzeum Széchenyi ligeti épületének egyik helyiségét. A múzeumi ismereteken túl egyszerű fizikai és kémiai kísérleteket teszik majd különösen izgalmassá a tábor programját, kiegészítve sport és csapatépítő foglalkozásokkal. A tervek szerint ellátogatnak a szentesi tűzoltóságra is. A négy elemhez hogyan illeszkedik a színház? Azok a gyerekek, akik a tábor programját választják, ezekről az élményekről is beszámolhatnak majd a szüleiknek.

Kedves táborozni vágyók, kedves szülők!

Az alábbi linken elérhető az online jelentkezési űrlap: t.ly/Pzjr
Az alábbi linken elérhető nyomtatható formátumban is a jelentkezési lap, valamint az gyermeket érintő egészségügyi nyilatkozat: t.ly/1jsH

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.