A gyógynövényes házi patikából

Hallott már a Csakratea sorozatról? Minden főcsakrához tartozik 1-1 gyógynövénytea, amelyek természetes hatóanyagaikkal a csakrákhoz tartozó szerveket támogatják.
Ezek a teák kiváló gyógynövényekből készültek, ráadásul finomak is. A Csakratea egyedülállóan ötvözi a magyar hagyományok hatóanyagalapú és a keleti gyógymódok energetikai megközelítését. A teák Mohilla-Makó Zsuzsanna fitoterapeuta receptjei, amelyek a népi gyógyászat tapasztalatait felhasználva készültek.
A teák Szentesen a Bolt az Egészséghez Üzletben megvásárolhatók, itt tehetik fel kérdéseiket a teák összetételével, alkalmazásával kapcsolatban, vagy keressék fel az interneten a http://www.csakratea.hu  oldalt. Kóstolják meg, váljék egészségükre! Az igényes, szép kivitelű, különösen hasznos teákkal ajándékként is nagy örömet lehet szerezni.

S ha már a tea, amolyan gyógynövényes házi patika kincseibe nyertünk bepillantást, még egy különlegességgel szeretnénk szolgálni a hölgyeknek. Egerben él az a fiatalember, aki ugyancsak a gyógynövények kiváló ismerője, ám ezzel a teakeverékével a hölgyekre gondolt. Megalkotta a Hölgyi teát, amely a leggyakoribb nőgyógyászati problémákkal küzdőknek, mint a ciszta, mióma, endometriózis, jelent hatékony segítséget. A Hölgyi tea fogyasztásával az öngyógyítás felerősödik a szervezetben. A hölgyek ezért jó, ha felismerik és elfogadják a három „L” betűs szabályt: lassítani, lazítani, lágyulni. Ez a tea is kapható Szentesen a Bolt az Egészséghez üzletben (Rákóczi utca 12.).
-dite- x.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.