Újra nyitva a szentesi fürdő minden részlege


Már nem csak szabadtéren, június 18-tól beltéren is fürdőzhetnek Vendégeink!
Június 18-án 14 órakor megnyitottuk az élménymedencét az Önök részére, valamint június 19-től már a fedett 50 méteres medence, szauna park, wellness medencék és a lelátó alatti öltöző is ismét használható!
Az alap napijegy megváltása mellett a kültéri medencéken kívül a fedett 50 méteres úszómedencét, élménymedencét, wellness medencéket ismét használhatják. Kiegészítő jegy vásárlása esetén lehet szaunázni is. A kültéri termálvizes medence (brűg) még kisebb felújításon esik át, hogy átmenetileg azt is meg tudjuk nyitni az Önök részére.
A májusi korlátozások enyhítése után elsők között voltunk, akik megnyitottak annak érdekében, hogy Önök ismét visszatérjenek az úszáshoz és a kikapcsolódáshoz.
Napijegy megvásárlásával reggel 6 órától este 20 óráig igénybe vehetik a fürdő valamennyi szolgáltatását. A medencék 19:45-kor zárnak. Aki nem szeretne egész nap fürdőzni, csak egy frissítő úszásra vágyik, továbbra is elérhető a 1,5 órás úszójegy. 16 órától pedig délutáni kedvezményes áron vásárolhatnak belépőt.
Szálláshelyeink felkészültek a szállóvendégek fogadására. Felújított panzió házakban, üdülőházakban, pihenőházakban, faházakban és kempingben már május 16. óta foglalhatnak szállást. A házak takarításánál fokozottan figyelünk a higiéniára, valamint ózon generátorral fertőtlenítjük azokat.
A higiéniai előírások betartása érdekében továbbra is mindent megteszünk. A legfőbb szempont továbbra is a tisztaság és a rendszeres takarítás, fertőtlenítés, valamint a maszk használatra vonatkozó előírásra is fokozott figyelmet fordítunk.
Kérjük Önök is tegyenek meg mindent a higiéniás előírások betartására!Szentesi Sport- és Üdülőközpont

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.