Könyvajánló: Agytorna

Megváltozott élethelyzetünk megoldásának könnyítésére választottam olyan könyveket, amelyek segítséget nyújtanak, ötleteket adnak a bezártság, az otthonlét könnyebb elviselésére kedves olvasóinknak.
P. Carter: Agytorna – Harmonizáld agyféltekéidet, teszteld és élesítsd elmédet!
Agyunknak is szüksége van a törődésre. „Viseld jól gondját magadnak, és boldog leszel!”
E könyv megadja a tiszteletet egy olyan szervünknek, amelyet sok esetben mostohagyerekként kezelünk, mégis komoly elvárásokat támasztunk vele szemben. Ahogyan a testünket edzük valamely cél elérése érdekében, az agyunknak is szüksége van a törődésre. Ne vegyük adottnak a jelenlegi teljesítményét, és ne is törődjünk bele a pillanatnyi lehetőségeibe, hiszen ahogyan gondozunk egy növényt vagy nevelünk egy gyermeket, és látjuk a fejlődését nap mint nap, úgy tehetünk a saját agyunkért is.
A gondoskodás mikéntjére remek válaszokat ad ez a könyv. Miközben egyre jobban belemerülünk a tesztekbe és a gyakorlatokba, az az érzésünk támad, hogy jó kezekben vagyunk. Olyan mester kezei között, aki szakértelemmel és jó szándékkal van felruházva, mindig tudja, hogy mit és hogyan kell tenni azért, hogy agyunk tökéletes egészségben működjön. A mester mi magunk vagyunk. Ehhez ad útmutatót ez a könyv.
Lantos Eszter

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.