Másként, mint eddig…

Azt hiszem, legtöbbünk végig gondolta, folytathatók-e ugyanúgy a mindennapjaink, mint eddig. Az elmúlt hetekben, hónapokban komoly pillanatokat éltünk át, nyugodtan tekinthetjük ezeket a napokat figyelmeztetésnek. Talán újra fellélegezhetünk most, és telis-tele vagyunk kérdésekkel.
Nem tudjuk, mi is valójában ez a vírus? Meddig fogja a napjainkat megnehezíteni? Mi vár ránk a nyár folyamán, majd ősztől? Túlestünk-e már rajta, vagy még előtte állunk? Hányszor fertőződhetünk meg? A kérdéseknek, aggodalmaknak se vége, se hossza…
Pedig legyen vége is, hossza is! Mit tehetünk azért, hogy ne kelljen aggódni, pláne félni a jövőtől, a betegségtől? Talán ez a legfontosabb, és ez az egyetlen meghatározó kérdés most.
Vigyázni az immunrendszerünkre azzal, hogy hiszünk benne. Hiszünk abban a minket teremtő belső erőben, hogy megvéd, s ha kell, meggyógyít bennünket. S mi szolgáljuk magunkban ezt a hitet és erőt. Hogyan tehetjük ezt meg?
Például azzal, hogy megteremtjük a belső nyugalmunkat. Nem aggódunk, nem kapkodunk, nem bántjuk magunkat semmiért, és másokat sem. Nincs harag, megbántódás bennünk senki irányában, tiszteljük és szeretjük magunkat azzal az esendő csodálattal, hogy lám, elviseltük az elmúlt heteket, és listába tudjuk szedni a legszebb pillanatokat, mert igenis voltak.
Ültessünk, ha tehetjük a kertbe, a balkonra, erkélyre virágokat, zöldségeket, és gondoskodjunk szeretettel a növényeinkről. Mindez elvonja a figyelmet mind az aggodalomtól, mind a félelemtől. S ha lelkünk ép, mert pozitív gondolatokkal tápláljuk, testünknek adjuk meg a vitaminok teljességét (pl. Lenkei multivitaminok), igyunk minél több tiszta vizet, és teremtsünk annyi kedvvel töltött szabadidőt, amennyit csak tudunk. El kell, hogy higgyük, nem lesz semmi baj.
A Bolt az Egészséghez Üzlet továbbra is a jól lét jó szolgálatát kínálja önöknek Szentesen a Rákóczi Ferenc utca 12. szám alatt. Ha bizonytalanságokkal küzd, tanácsra, megerősítésre van szüksége, bátran keressen fel bennünket. Önön, rajtunk, mindnyájunkon múlik, hogyan tesszük jobbá, szeretetteljesebbé a jövőnket. Köszönjük, hogy elolvasta ezeket a sorokat, ugye érdemes megfogadni?
Ötvösné Éva és – dite –

Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=42117 online lapszámunk 3. oldalán.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.