Gyermekszereplőket keres a Kecskeméti Nemzeti Színház

Kedves Színházbarátunk,

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház gyerekszereplőket keres a “LÉGY JÓ MINDHALÁLIG” című musical Nyilas Misi és Nyilas Misi osztálytársainak szerepeire. A meghallgatásra jól éneklő és jó mozgásképességekkel rendelkező 9-13 éves fiúk jelentkezését várják.

Ismernek jól éneklő fiatal fiúkat? Akkor szóljanak nekik! 🙂

A meghallgatás anyaga: egy szabadon választott vers (vagy próza), egy szabadon választott népdal, valamint egy tetszőlegesen kiválasztott musical részlete.

Ezen kívül a Színház a meghallgatásra jelentkezők rendelkezésére bocsájtja a musical két dalának kottáját (“A szívek melegében” és “Télen legjobb a jégen”), ami lehetőséget biztosít arra, hogy a jelentkezők a darabból is felkészülhessenek.

A meghallgatásra jelentkezőnek magával kell hoznia az általa kiválasztott musical kottáját, vagy zenei alap esetében a hanghordozót (CD, pendrive, telefon). A zongorakísérőről, valamint a hanghordozó lejátszásáról és egyéb technikai feltételekről a Színház gondoskodik.

A jelentkezés határideje: 2020. május 25.

A meghallgatás időpontja és helye: 2020. június 6. 11 óra., Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház, 6000 Kecskemét, Katona József tér 5.

A musical próbáinak várható kezdete: 2020. augusztus 3.

A bemutató tervezett időpontja: 2020. október 2.

A tervezett előadásszám a 2020-21-es évadban (hétköznap és hétvégente is): 40

A jelentkezéseket a sirkoanna13@gmail.com email-címre várjuk.

További felvilágosítást Sirkó Annától kaphatnak a +36 20 9625595-ös telefonszámon.

Rendező: Nagy Viktor

Zenei vezető: Károly Kati

 *A meghallgatás a veszélyhelyzetben elrendelt egészségügyi szabályok betartásával történik; a kollégák igyekeznek a legkörültekintőbben eljárni mind az intézményi dolgozók, mind a jelentkezők védelmében.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.