Hangolódva a grillszezonra

Az időjárás már kedvez a szabadban történő sütögetéshez. Ám a kialakult egészségügyi helyzetben, nagy óvatossággal, egymástól legalább másfél méter távolságtartással, szűk körben szabad odahaza grillezni, tárcsán húst sütni.

A Derekegyházi Húsvágó és Feldolgozó Üzem Mintaboltjai készen állnak a szezon kezdetén. A friss sertés tarja, karaj vagy szűzpecsenye, a grillezéshez fűszerkeverék folyamatosan kapható az üzletekben. Akinek kedve van, darált húsból a saját ízlése szerint csevapcsicsát is készíthet. Szeretik sokan a májszeleteket tárcsán elkészíteni, ám a növendék marha húsa is kiváló erre a célra. Kicsit hosszabb elkészítési időt kell rá szánni.

A Rákóczi Ferenc utcai Zöldségpiac melletti mintaboltban nagyon szép érett, nyársra való sózott szalonna kapható. De a kínálatból Szűcs Antal üzletvezető a lecsókolbászt és sütőkolbászt is jó szívvel ajánlja. Az igazi hazai, friss, házias ízek, kiváló minőség az önök mindennapjait szebbé, vidámabbá teszik.

A szentesi Zöldségpiac melletti mintabolt kínálata megtalálható Csongrádon is a Fő utca 20-24. szám alatt. A további mintaboltok: Kecskemét Piaccsarnok, Budai u. 2, Szeged, Mars tér Nagycsarnok, a buszpályaudvar mögött. Jó egészséget Mindenkinek, vigyázzanak egymásra!

Kép és szöveg: DT.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.