Maszkok, adományokból

A szentesi Katolikus Karitász helyi szervezete március 12. és április 12. között több mint 43 méter anyagból készített mosható és vasalható maszkot, és mind eljuttatták a rászorulóknak, védőnőknek, véradóknak. Több darabot adtunk a Gondozási Központba és a Családsegítő Központba is.

Előkerültek a szekrények mélyéből a használható anyagok, és így mintegy 500 db maszk készült. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik munkájukkal, adományaikkal segítettek, hogy minél több emberhez jusson el időben a betegséget megelőző, a száj és az orr védelmére szolgáló kendő.

A segítők dr. Bod Zsuzsa, Csonkáné Szakács Zsuzsa, Fekete Ágnes, Gereczné Erzsébet, Gál Antalné, dr. Hobot Lászlóné, dr. Kovalovszki Lajosné, Benedekné Zoltai Mária, Újréti Margit, Molnárné Tóth Györgyi, Borsodi Ágnes, Garai Ferencné, Pintér Katalin, H. Szabóné Éva. A maszkok készítését összefogta – vásárolt, varrt, osztogatta – Benedek Viktória, akinek köszönetet mondunk.

Kérjük a fiatalokat, hogy csatlakozzanak a helyi karitász szervezethez, hogy még több rászoruló idős embernek tudjunk segíteni. Akinek még szüksége van ingyenes szájkendőre, jelentkezhet a plébániákon.

Dr. Végh Erika
a helyi Karitász csoport vezetője

 

 

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.