Rendkívüli erő a vörös gyümölcsök héjából, magjából

A vörös húsú gyümölcsök nagyon értékesek rezveratrol, bioflavonoid, ásványi anyag és nyomelem tartalmuk miatt. Ez a különleges erő leginkább a gyümölcsök héjában, őrölt magjában bújik meg, hogy szolgálja egészségünket.

A Bolt az Egészséghez Bioboltban számos, áldásos termék található, amelyek rezveratrolban gazdagok, ezért jó szívvel ajánlhatók a jobb közérzet, az egészséges életmód jegyében.

Rezveratrol Komplex olyan vörösgyümölcshéj- és magőrlemény, amely naponta kétszer, 1-1 mokkáskanálnyi mennyiségben adagolva, akár két hónapig is kitart. Váljék egészségükre! A terméket és más hasonló gyógyhatású készítmény előnyeit megismerheti a Rákóczi utca 12. szám alatti boltunkban. Várom Önöket személyesen, vagy több termék vásárlása esetén kiszállítást is kérhetnek.

Tájékoztatom kedves Vásárlóimat, hogy a kijárási korlátozások rendelkezéseit figyelembe véve tudom Önöket kiszolgálni. Egymás egészségére vigyázva, egyszerre csak egy vásárló tartózkodhat az üzletben. Megértésüket köszönöm. Érdeklődő telefonjaikat a 06 20 261-1538 telefonszámon is fogadom. Ötvösné Éva x.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.