A Szentesi Sport- és Üdülőközpont tájékoztatása

Kedves Vendégeink!
A Szentesi Sport- és Üdülőközpont továbbra is szeretettel fogadja Önöket! Mivel az Önök nyugalma és biztonsága számunkra a legfontosabb, a fürdőben és az üdülőházakban a koronavírus helyzetre való tekintettel fokoztuk a fertőtlenítési intézkedéseinket.
A medence terekben és a közlekedő folyosókon folyamatosan fertőtlenítenek kollégáink, ugyanez érvényes a szobákban lévő fürdőszobai felületekre, a kilincsekre, a wc-k nyomógombjaira, valamint a korlátokra. A közös mosdóhelyiségekben az eddigi kézmosó folyadékot fertőtlenítő habszappanra cseréltük, ezen kívül vendégeink többfelé találkozhatnak tájékoztató táblákkal és a helyes kézmosást bemutató-leíró ismertetőkkel.
A jelenlegi rendelkezések alapján elővigyázatossági intézkedéseink tökéletesen megfelelnek az ajánlott eljárásnak, amelyek által nagyobb nyugalomban élvezhetik azt, amiért minket választottak: a jól megérdemelt pihenést.
Mindannyian bízunk abban, hogy a koronavírus krízis hamarosan véget ér, addig is mi mindent megteszünk az Önök nyugalma és biztonsága érdekében.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.