Tavaszi ajándékeső a L’amour csoporttól

15 szentesi üzlet összefogott, hogy újabb látványos akció keretében mozgósítsa és megajándékozza a vásárlóit. Ők, jelenleg 15-en a L’amour csoport. A vállalkozások elképzeléseit Szentes Város Önkormányzata képviseletében Bocskay István, az ipari parkkal, vállalkozások ügyeivel foglalkozó referens gesztorként segíti, hangzott el a Galéria Kávéházban március 4-én délelőtt tartott sajtótájékoztatón.

A Vedd és Védd a szentesit mozgalom értékeire, eredményeire épülő L’amour csoport üzletei jelentős kedvezményeket érő bankóval ajándékozták meg tavaly a vásárlóikat, amelyeket a csoporthoz tartozó bármelyik üzletben be lehetett váltani. Ezúttal a mai nappal induló hűségjátékuk részleteibe avattak be bennünket.

Bocskay István ismertette a részleteket. Elmondta, hogy 8 héten át, azok a vásárlók, akik a 15 üzlet bármelyikében 2000 Ft-ért, vagy afelett vásárolnak, nagyon értékes, különleges ajándékokra tehetnek szert, ha a játékban való részvételre jogosító gyűjtőszelvényükre a Vedd és Védd a szentesit emblémás bélyegzőket összegyűjtik. Ha betelt, elhelyezhetik a bármelyik üzletben megtalálható gyűjtődobozban, vagy magukkal vihetik a Május elsejei rendezvény keretében sorra kerülő sorsolásra. Ha valaki nem vesz részt a sorsoláson, ám nyert, utólag megkapja a nyereményét, hiszen a gyűjtőszelvényen a nevet, címet fel kell tűntetni. A játék végén minden nyeretlen szelvényt megsemmisítenek. Egy vásárló természetesen több gyűjtőszelvénnyel vehet részt a játékban.

Fodor András, a Kondy – Computer Szaküzlet tulajdonosa a kezdetektől, immár 4 éve tagja a csoportnak. Bejelentette, hogy az első nyereményért már lehet gyűjteni a bélyegzéseket, ami egy profi, több funkciós drón lesz. További 8 meglepetésre számíthatnak majd a játék résztvevői és lesz egy megosztós játék is, amelynek a nyereményét a Május elsejei városi rendezvényen sorsolják ki, számos más nyereménnyel együtt.  

Toroczkainé Marika a Jeans Service tulajdonosa az elhangzottakhoz hozzáfűzte, András invitálására 3 éve csatlakozott a csoporthoz. – Az együttes pozitív energiák összeadódnak, együtt ötletesebbek vagyunk, remekül összeért a csoport és egyre többen vagyunk, leszünk – mondta.

A játékkal és a nyereményekkel minden korosztályt megszólítanak. Túri Kata, a Szarvasi Húsbolt és Csemege üzletvezetője elmondta, hogy ő a fiatalokat buzdítja a játékra, hiszen az idei Sziget Fesztivál szombati napjára 2 fő részére nyerhetnek napijegyet. Ezen túlmenően Facebook megosztós játék is lesz. Érdemes tehát megismerni a játék részleteit, a résztvevő üzletek listáját is, mindezt a www.onlineszentes.hu/lamour-csoport oldalon találják.

Kép és szöveg: dt.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.