Nézőcsúcsot döntött délelőtt a Karnevál

A Klauzál Gábor Ált. Iskola produkciója.

Ma délelőtt, február 22-én 10 óvodás csoport és 7 általános iskolai közösség farsangi műsorával kezdődött a 19. Télbúcsúztató Karnevál és II. Gamer Party a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban. Mind az épületen belüli, mind a külső programok rendkívül népszerűek voltak. Nézőszámot döntött a rendezvény, a hangulat fantasztikus volt.

A Szent Erzsébet Katolikus Ált. Iskola és Óvoda műsorának részlete.

A szervezők, Szentes Város Önkormányzata és a Szentesi Művelődési Központ, köszönhetően a támogatóknak, játékokkal, kézműves foglalkozásokkal, mintegy 1000 darab fánkkal és a bemutatkozó csoportoknak, egyéni jelmezeseknek díjakkal, ajándékokkal készült. A meghívott jelmezesekkel és a Gamerekkel sokan közös fotókat készítettek, rengeteg kiszebáb talált gazdára, farsangi kalapokat készítettek a gyerekek. Léggömbök, csillogó díszek, modern és népi játékok alapozták meg a jó hangulatot. Az arcokról önfeledt vidámság áradt, s ez a fergeteges hangulat estére folytatódik.

A Rigó Alajos Ált Iskola műsorából.

17.00 órakor kerül sor a sportcsarnoknál a kiszebáb égetéssel egybekötött téltemetésre, majd 18.00 órától újabb színpadi produkciók és koncertek várják a közönséget.

Kép és szöveg: Dömsödi Teréz

A Deák Ferenc Ált. Iskola dominói.

A Deák Ferenc Ált. Iskola diákjai és az eső.
Az eső után úja kisüt a nap.

A Kiss Bálint Református Ált. Iskola műsora.
A Kiss Bálint Református Ált. Iskola második produkciója 220 felett.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.