Lendületes farsangi mulatság

A MÁV Lendület Nyugdíjas Klub tagjait és több társ egyesület képviselőit hívta farsangi mulatságra február 10-ére. A Móricz Zsigmond Művelődési Ház teljesen megtelt, kora délutántól estig Forgó Albert muzsikájára mulattak a meghívottak.


A batyukból közben sok-sok finomság került elő, ám a szervezők arról is gondoskodtak, hogy több száz, finom baracklekváros fánk, mellé innivaló kerüljön az asztalokra.
A tagok közül hatan vállalkoztak arra, hogy jelmezbe bújva egy rövidke műsorral szórakoztassák a többieket. Így derülhetett mindenki a kéményseprő Zsuzsika élére vasalt jelmezén, a mexikói cowboy, István, határozott fegyverforgatásán, a roma házaspár, a vályogvető és a jósnő eredeti kedves figuráján, valamint a paraszt házaspárnak öltözött Icuka és Marika verssel színesített produkcióján, amelyből az is kiderült, hogy tehén helyett bikát vásároltak, mert csak-csak nem akart tejet adni…


A vidám mulatság közben tombolatárgyak is gazdára találtak. A tánc mellett nagyon jó alkalom kerekedett a beszélgetésre a régen nem látott ismerősökkel. Bizony, nem kell ahhoz jelmez, álarc, hogy el kelljen azon gondolkodni, hol és mikor is találkoztunk legutóbb? Az ilyen kellemes, hangulatos alkalmak jó apropót teremtenek arra, hogy régi kedves találkozások emlékét idézhessük fel, éljük meg újra. Kép és szöveg: dt.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.