Kiváló bőrtáskák 20% engedménnyel a Heurekában

Egy valódi bőrtáska megvásárlása mindig jó döntés. Az Ága Hengl Bőrdíszmű készítő manufaktúra immár két évtizede partnere a HEUREKA Bőrdíszmű, Játék és Ajándék Üzletnek. Most, a készlet erejéig, az üzletben kapható Ága Hengl árukészletből 20% árengedménnyel válogathatnak a vásárlók.

Az Ága Hengl pécsi manufaktúra, első osztályú bőrök felhasználásával készíti kis szériás, igényesen kidolgozott, minőségi termékeit. Ezekről a darabokról elmondható, hogy “A TÁSKA”, időtálló klasszikus, de a mai trendeknek megfelel . Alapdarab, minden körülmények között használható. Azon túl, hogy szépek, bírják a strapát, praktikus, négy évszakos táskák.
Ha éppen szükséges és esedékes, vagy ha nagyon szeretnének egy igazán értékálló újabb darabot, érdemes most körülnézni a Szentes, Kossuth u. 15/A. (Kereskedőház emeletén) található üzletben. Ezekre a táskákra a fél év garancia mellett örök javítási lehetőséget tart fenn gyártójuk. S ha a kiválasztott darabot más színben szeretnék, annak sincs akadálya! Megrendeljük a gyártótól.
Az akciós termékekről további információk találhatóak a https://www.facebook.com/heurekaszentes/ oldalon. x.(Fotó: dite)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.