Kislányok az első szentesi újszülöttek

Győri Judit és Tibor kislányukkal, Annával.

Győri Judit és Győri Tibor bokrosi házaspár első gyermeke született a szentesi Dr. Bugyi István Kórházban az újév első babájaként. A kis Anna január 1-én 6.20 órakor látta meg a napvilágot 2,950 grammal és 50 cm-rel.

Az anyuka, érdeklődésünkre elmondta, hogy egy bő héttel hamarabb érkezett a vártnál a kis Anna.

Az édesanya üzletvezető egy dohányboltban Kiskunfélegyházán, az édesapa Svájcban, roszdamentes eszközöket gyártó magáncégnél dolgozik.

Anett és a kis Helga.

A szentesi első baba ugyancsak kislány, Antal Anett és Rocsa Róbert Helga nevű gyermeke, aki január 1-én 9.37 órakor született 3.130 grammal, a család második gyermekeként. Testvére a 4 éves Robi. Az anyuka óvónő végzettséggel rendelkezik, az apuka Ausztriában dolgozik légtechnikai szerelőként.

Ez az első alkalom, amikor Szentes Város Önkormányzata mindkét babát köszöntötte. Szabó Zoltán Ferenc polgármester óriási virágcsokorral, hatalmas macival és egy-egy 20 ezer forint értékű, babaholmikra beváltható vásárlási utalvánnyal köszöntötte az újszülötteket és szüleiket.

A picik és szüleik jól vannak. Mindkét család hálásan köszöni az ajándékokat és a kórház ápolóinak, orvosainak figyelmességét, törődését.

A babáknak és szüleiknek jó egészséget, nagyon sok boldogságot kívánunk!

Kép és szöveg: Dömsödi Teréz

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.