Egy nagycsalád boldog karácsonyáért

A Szentes és Vidéke Ipartestület minden évben rendez Mikulásünnepséget. A feldíszített fenyőfa jótékony célú hasznosítása már több évtizedes hagyomány náluk. Immár harmadik éve, ezúttal december 21-én, ünnepélyes keretek között kapta meg az ipartestület karácsonyfáját a Danyi család.

Kádasi Zoltán, a Szentes és Vidéke Ipartestület elnöke örömmel számolt be arról, hogy a felajánlásukhoz, ajándékokkal egyre több civil szervezet csatlakozik. Így idén a rászoruló, hét főt gondozó család az Együtt Szentesért Egyesülettől, a Vándorló Szeretet Egyesülettől, a Smaragd Könyvelőirodától és a Szentesi Polgárőr Egyesülettől is kapott ajándékokat. Magánszemélyként támogatta őket Nagy Marietta, Tóth Nova és Ábel.

A sok-sok ajándék és a fenyőfa hazaszállítását is megszervezték, tudtuk meg Kádasi Zoltántól. Ám a helyi tűzoltóság és a Városellátó NKft. jóvoltából egy óriási, 20 mázsás farönk is rendelkezésére áll a családnak, tűzifának. Hogy az is eljusson a rászoruló családhoz, annak megszervezése volt még folyamatban az ünnepek előtt.

A család örömét és háláját az arcukról leolvashattuk. Reméljük, nagyon boldog lesz számukra az újesztendő is, a gyerekek sok sikerélményt tudnak megélni a tanulásban, a mindennapokban.

Kép és szöveg: Dömsödi Teréz

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.