Tűzijátékkal köszöntötte az újévet Szentes

Szabó Zoltán Ferenc polgármester január elsején 18.00 órakor a Kossuth téren köszöntötte a szentesieket, és a városba érkezett vendégeket. A polgármester azt mondta, reméli, sok tervüket megvalósíthatták a jelenlévők az előző évben, s amit nem, az sikerülhet az új évtized első évében. Kiemelte, hogy február 29-ével 366 alkalmunk lesz arra, hogy az ötleteket, álmokat, terveket az egyén, a család és a kisebb-nagyobb közösségek meg tudják valósítani.

Örömét és büszkeségét fejezte ki, hogy ilyen sokan összegyűltek a Kossuth téren, és pezsgőt bontva köszöntötte a várakozókat. Megköszönte továbbá a Szentes Televízió tulajdonosának, Vereb Lászlónak, hogy felajánlottak és szétosztottak több száz trombitát a jelenlévő gyermekeknek, akik erre hangos trombitálásba is kezdtek. Majd visszaszámlálás után elkezdődött a látványos tűzijáték, s ezzel a 2020-as esztendő Szentes közösségi életében is kezdetét vette.

Sokan elidőztek még a téren. Pezsgőt bontva, beszélgetve üdvözölték egymást munkatársak, ismerősök. A gyerekek álarcban, vagy villogókkal érkezve tovább élték még a tegnapi hangulatot.

Kép és szöveg: dt.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.