A Nádas Házban is járt a Mikulás

December 20-án kora este megtelt élettel a szentesi Nádas Ház. A gyerekeket és szüleiket a Mikulás várta, aki annyi finomsággal érkezett, hogy a zsákjában minden el sem fért.

A finomságok Agócs Lászlóné, a 10., Szűcs György, a 9. választókerület képviselői szervezésében, felajánlásában és Szentes Város Önkormányzata, valamint a Roma Nemzetiségi Önkormányzat támogatásával érkeztek. Ifj. Faur Zoltán és Mosolygósabb Régióért Egyesület elnöke, Dömsödi Teréz zenével, énekkel bátorították a legkisebbeket, hogy jó hangulatban, bátrabban merjenek ők is verset mondani, énekelni a Mikulás, és a többiek örömére.

Szabó Zoltán Ferenc polgármester köszöntője

Szabó Zoltán Ferenc polgármester is köszöntötte a megjelenteket. Megerősítette őket abban, hogy a közmeghallgatáson felmerült kérések, problémák mielőbbi orvoslására figyelemmel lesz az önkormányzat. Azzal kívánt boldog ünnepeket a jelenlévőknek, hogy a jövőben támogatni szeretnének minden olyan kezdeményezést, amelyek a roma lakosság összetartozását, tehetségeinek kibontakozását elősegíti.

Miután a mikuláscsomagokat átvették a gyerekek, gyümölcsöt, süteményt, üdítőt, szaloncukrot fogyaszthattak. Az adományba kapott plüssjátékokból is örömmel válogattak maguknak egyet-egyet a csomag mellé.

Kép és szöveg: Dömsödi Teréz

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.