A kedvelt juhbeles roppanós virsli újra kapható! – Szilveszteri tipp: italkorcsolya oldalasból

Örömmel értesítjük a Vásárlókat, hogy a Derekegyházi Húsvágó és Feldolgozó Üzem mintaboltjaiban újra kapható a kedvelt juhbeles roppanós virsli! Pillanatok alatt kész, hideg vízben tegyük fel főni, s amint felforrt, el is zárhatjuk a tűzhelyet. Még 2-3 percig fedő alatt tartva, esztétikus, kellemesen átfőtt lesz a virslink. Utána fogyasszuk el jó étvággyal – osztja meg velünk a virslihez tartozó, bevált elkészítési módot a szentesi Rákóczi Ferenc utcai piac melletti mintabolt üzletvezetője, Szűcs Antal hentesmester, akitől azt is megtudjuk, hogy folyamatosan kapható szilveszterre bőrös malachús, de a sertés legjavából is válogathatunk, például sütésre tarját, darált húst fasírtgolyóknak… A kellemes szilveszteri falatoknak csak a fantázia szab határt.

A hentesmester tippje egy kis nassolni való finomság, oldalasból. A sertésoldalast vágjuk nagyobb kockákra. (Kérésre az oldalast az üzletben felkockázza a hentesmester!) Sóval, borssal ízesítve süssük készre. Ily módon italkorcsolyaként nassolgathatjuk egész este.

A szentesi mintabolt holnap, szombaton és vasárnap 12.00 óráig, hétfőn 7.00 és 16.00 óra, míg kedden7.00 és 11.00 óra között lesz nyitva. A húsok mellé a különféle fűszerek, csorvási savanyúságok gazdag választéka is rendelkezésre áll, válogassanak közülük kedvükre!

A szentesi Zöldségpiac melletti mintabolt kínálata megtalálható Csongrádon is a Fő utca 20-24. szám alatt. A további mintaboltok: Kecskemét Piaccsarnok, Budai u. 2, Szeged, Mars tér Nagycsarnok, a buszpályaudvar mögött. 

A vágóhíd és a Mintaboltok munkatársai Boldog Újévet kívánnak Mindenkinek!

Kép és szöveg: dt. x.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.