A Mikulás Lapistón járt

A 10. sz. választókerület önkormányzati képviselője, Agócs Lászlóné Mikulás ünnepséget rendezett a választókerületéhez tartozó Lapistón. December 14-én délután a Május 1 Agrár Zrt. irodájának folyosóján gyülekeztek a gyerekek és szüleik. Szépen feldíszített karácsonyfa, édes és sós sütemények, alma és innivaló várta őket a terített asztalon. Ünnepi zene szólt, ám ebben a hangulatban is látszott az arcokon a várakozás izgalma, vajon milyen lesz a találkozás a Mikulással? Sikerül-e szépen elmondani a verset, elénekelni a sokat gyakorolt ünnepi éneket?

A gyerekek nagyon ügyesek voltak, nem beszélve a Mikulásról, aki bűvész trükkökkel érkezett és pillanatok alatt elűzte a legkisebbek bátortalanságát. A kiadós Mikuláscsomagnak mindenki örült. Narancs, sok különféle édesség bújt el benne, ám nem sokáig. A gyerekek gyorsan felfedezték a tartalmát. A délutáni találkozó legnagyobb ajándéka mégis az volt, hogy felszabadultan, játszva, egymásnak örülve tölthették el a falu központjában ezt a kis időt.

Mindebben közreműködtek felajánlásaikkal a Pálmások Szövetsége, a Mosolygósabb Régióért Egyesület, Szarvas Pál a Május 1 Agrár Zrt. vezérigazgatója, Szűcs György a 9. és Agócs Lászlóné a 10. sz. választókerület képviselői.

Kép és szöveg: dite

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.