Társasjáték, vagy társas játék…

A Marbushka játék család

Minden üzlet életében meghatározó élmény készülni a karácsonyra. Több és többféle árucikkel, újdonságokkal, vásárlási utalványokkal szolgálva a tökéletes választást, a megajándékozottak örömét. A vásárlás különleges élményét nyújtja a Heureka Bőrdíszmű-, Játék és Ajándék üzlet kínálata, ahol rendkívül sok szép és hasznos dolgot talál az ajándékozó, s ha nem tud választani, segítség lehet a vásárlási utalvány.

Arról beszélgetünk Szabó Annával, az üzlet tulajdonosával, hogy a vásárló és az eladó közötti kapcsolat társas, hiszen éppen a vásárlói igények jelentik azt a szűrőt, amelyen keresztül az üzletben kapható termékek sokfélesége alapul. A vásárlási utalványokat a megajándékozott nem csak bőrtáskákra, irattartóra, pénztárcára válthatja be. Kaphatók különféle esernyők, női bőrövek vagy akár kisméretű bőrönd, férfiaknak kistáska, bőrkesztyűk. Ha kisebb ajándékot is szeretnénk, gondolkodhatunk Anekke golyóstollban, hozzá tolltartóban, bőr kulcstartóban… Azután felfigyelek egy rendkívül esztétikus újdonságra a gyermekjátékok között, a MARBUSHKA játékokra.

A társasjáték család, vagy puzzle grafikai élményt is jelent úgy az ajándékozónak, mint a megajándékozottnak. Magyar tervezők készítették, természetes anyagokból, masszív, rendkívül eredeti, kis helyet igénylő „találmány”, amely több generáció számára értékként szolgálhat. Bárhova magunkkal vihetjük az általunk életkor szerint kiválasztott változatot. A Marbushka rendkívül jó tulajdonsága, hogy az életre formálja, neveli az apróságokat, már ezért is méltó helyre kerül a karácsonyfa alá.

Alkalmi táskák hölgyeknek a báli szezonra.

A Heureka tulajdonosa ezúton köszöni meg egész éves figyelmüket, érdeklődésüket, amellyel megtisztelték a beszélgetős boltot a Kereskedőház emeletén. Minden kedves Vásárlónak és Olvasónak áldott ünnepeket, terveiket, vágyaikat valóra váltó Újesztendőt kíván. További információkért keressék fel a bolt https://www.facebook.com/heurekaszentes/ oldalát.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.