Ezt a karmát szívesen viseljük – Karma kesztyű: kézzel fogható tradíció

Visszavonhatatlanul vívja mindennapos küzdelmét az időjárás a jó időért, ám egyszer csak mégis beköszönt a tél, aminek fontos tartozéka a kesztyű. A Heureka Bőrdíszmű-, Játék és Ajándék Üzlet immár egy évtizede forgalmazza a kiváló minőségű Pécsi Kesztyűt. Az utóbbi években a Karma Pécsi Kesztyű termékeivel örvendezteti meg vásárlóit az üzlet tulajdonosa, Szabó Anna.

Magam is szívesen próbálom fel a finoman díszített, kellemes tapintású, puha, melegséget árasztó Karma kesztyűt. Az idei designra is igaz, hogy nem csak divatos, magával ragadó, valódi bőrkesztyűt tartok a kezemben, az alapanyag tökéletes, természetazonos.
Ezek a női és férfi kesztyűk bárány, szarvas, vagy irhabőrből készültek, az üzletben standard, exkluzív és autóskesztyűk is kaphatók csodálatos alapszínekben.
Szabó Anna azt mondja, támogatja a tradíciót, a termékben rejlő tudás folytonosságát, mely által a kesztyűkészítő szakma bizonyítottan magas szintű művelői, kiváló minőséget alkotnak a vásárlók örömére. Ezek a kesztyűk a kéz melegétől veszik fel a kéz valóságos formáját. A Touchtec kesztyűkben pedig az okostelefont is lapozgathatjuk. Úgy ajánlja ezeket a kesztyűket, mint valódi értéket, amely nem csak szép, maradandó, de rendkívül kényelmes viselet, mintegy kényezteti a kéz bőrét.

Ezek az elegáns kesztyűk az üzletben kapható táskákhoz kiválóan illenek. A téli öltözet remek kiegészítői mind a hétköznapokban, mind az ünnepi eseményeken. Karácsonyi ajándékként biztosan nem okozunk csalódást egy pár Karma Pécsi Kesztyűvel a megajándékozottnak.
Kép és szöveg: D.T. x.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.